Online college & whitepaper over lesgeven op afstand

De toekomst van het onderwijs is in een stroomversnelling geraakt. Lesgeven op afstand is ineens een groot onderdeel van je werk geworden.

Wat hebben we geleerd in de afgelopen periode en hoe kunnen we deze learnings gebruiken om in de toekomst nog beter les te geven? Ontdek het tijdens dit korte online college.


Liever alles op papier na lezen?

 

Wil je een gastcollege terugkijken of een interessant whitepaper downloaden?
Bekijk de Kennisbank >>

College “Lesgeven op afstand”

Start Virtual Classroom Webinar

We behandelen de volgende onderwerpen

De betrokkenheid van studenten neemt af bij volledig online onderwijs. Hoe houd je studenten gemotiveerd?

Hoe toets je de voortgang in deze tijd? Hoe kan je persoonlijke leerroutes gebruiken om elke student optimaal te laten presteren?

De toekomst (examen, doorstuderen, werken) is waar het allemaal om draait. Hoe ga je hiermee om in deze veranderende situatie?

Whitepaper lesgeven op afstand

Alles nog eens rustig nalezen?

Download het gratis whitepaper

Het whitepaper bevat alle onderdelen van het college, en is een handig naslagwerk om aan de slag te gaan met alle praktische tips

Heb je vragen naar aanleiding van het digitale college?

Stel ze aan onze accountmanagers

Agenda Virtual Classroom

Wil je een gastcollege terugkijken of een interessant whitepaper downloaden?
Bekijk de Kennisbank >>

Toon events voor:

01/11/2021

REPRISE: De introductie van een nieuwe schrijfmodule Rapporteren.

Online

HO

De nieuwe module geeft de student handvatten voor het schrijven van uiteenlopende soorten rapporten, zoals een stageverslag, onderzoeksrapport of beleidstekst. Maar bovenal leert de student zélf kritisch na te denken over de structuur, argumentatie en stijl die hierbij nodig zijn.

04/11/2021

NU Nederlands wordt vernieuwd: laat taal leven!

Online

MBO

NU Nederlands wordt gronding vernieuwd! In de vernieuwde methode leggen we alles langs de meetlat: ‘Is de lesstof relevant voor het dagelijkse leven van de student? Bereidt het de student voldoende voor op het examen? En motiveert de lesstof de student?’. We laten je graag kennis maken met onze vernieuwde editie van NU Nederlands.

16/11/2021

NU Nederlands wordt vernieuwd: laat taal leven!

Online

MBO

NU Nederlands wordt gronding vernieuwd! In de vernieuwde methode leggen we alles langs de meetlat: ‘Is de lesstof relevant voor het dagelijkse leven van de student? Bereidt het de student voldoende voor op het examen? En motiveert de lesstof de student?’. We laten je graag kennis maken met onze vernieuwde editie van NU Nederlands.

23/11/2021

Klaar voor de nieuwe rekeneisen? Ontdek onze nieuwe editie NU Rekenen

Online

MBO

Om jou en je studenten optimaal voor te bereiden op de nieuwe rekeneisen is er de nieuwe editie NU Rekenen! Hiermee houd je grip op het leerproces, leren studenten zelfstandig waar mogelijk en sluit de lesstof aan bij het leven van de student. Ze ervaren met NU Rekenen dat je het vak rekenen dagelijks nodig hebt. We laten je graag kennis maken met onze vernieuwde rekenmethode.

Doe de Noordhoff test

Start jij straks een samenwerking met Noordhoff? Ontdek met onze matchmaker of jouw visie past bij onze methoden. Beantwoord zes korte vragen en ontdek onze match!

ONZE MBO-METHODEN

Noordhoff ontwikkelt lesmethoden voor mbo Nederlands, Engels, Rekenen, Burgerschap en Zorg & Welzijn. Altijd met een duidelijke structuur en een stevige didactiek.

Met de mbo-methoden van Noordhoff geeft je studenten een goede basis. Onze generieke methodes zijn duidelijk en persoonlijk, voor iedere student. Voor de technicus en de creatieveling.

Voor de zorgverlener en de ondernemer. Voor wie al bijna klaar is voor het examen én voor wie extra oefening en aandacht nodig heeft. Omdat een goede basis iedere student straks verder brengt.

Lesgegeven door middel van een laptop

VOORWAARDEN

Noordhoff Uitgevers B.V. (hierna: ‘Noordhoff’) is een besloten vennootschap, gevestigd aan het Winschoterdiep 70a, (9723 AB) te Groningen (Nederland). Noordhoff is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 02031391 en heeft btw-nummer NL 0013.59.435.B01. Op de website Mijn Noordhoff leest u hoe u contact met ons kunt opnemen.

Gebruikersvoorwaarden website

Op het gebruik van deze website van Noordhoff zijn daarnaast onderstaande voorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken, geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Noordhoff is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van (1) onjuiste of onvolledige informatie op deze website, (2) het gebruik van deze website of (3) links naar derden.

Deze website bevat informatie die is beschermd op grond van auteursrecht en/of merkenrecht. Als u gebruik wilt maken van deze informatie dient u vooraf schriftelijke toestemming te verkrijgen van Noordhoff.

Met het gebruik van deze website worden er cookies geplaatst. Meer over privacy en cookies leest u hier.

Algemene voorwaarden

Op elk aanbod en iedere offerte en overeenkomst tussen Noordhoff en (particuliere en zakelijke) afnemers zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij hiervan uitdrukkelijk schriftelijk wordt afgeweken.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Onze algemene voorwaarden bevatten informatie voor consumenten betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht bij gebruik van onze webshop.

Licentievoorwaarden digitale leermiddelen

Op de beschikbaarstelling, toegang en het gebruik van digitale producten van Noordhoff zijn de ‘Algemene licentievoorwaarden Digitale Producten’ van toepassing. Hierin is informatie opgenomen over onder meer de (minimum)duur van de overeenkomst, de functionaliteit, veiligheid en relevante interoperabiliteit van het digitale product.

Download de Algemene Licentievoorwaarden Digitale Producten voor gebruik door Consumenten

Download de Algemene Licentievoorwaarden Digitale Producten voor gebruik door Organisaties

Commerciële voorwaarden 

Wanneer je je opgeeft voor een event worden je persoonsgegevens binnen Noordhoff bv gebruikt voor marketing- en sales doeleinden. Het gaat hierbij altijd om doeleinden die betrekking hebben op beroepsonderwijs gerelateerde productinformatie, aanbiedingen en uitnodigingen. Zowel via e-mail als telefoon kan er contact worden opgenomen. Toestemming hiervoor kan te allen tijde kan worden ingetrokken.