Over Noordhoff START

Noordhoff START is hét initiatief om samen met de docent en professionals het beroepsonderwijs van morgen vorm te geven. Met Noordhoff START kun je informatie en inspiratie opdoen over verschillende thema’s die een belangrijke rol spelen in het beroepsonderwijs, zoals de aansluiting op de arbeidsmarkt, innovatief lesgeven, school van de toekomst en onderwijsvaardigheden. Via Noordhoff START krijg je toegang tot interessante artikelen, verschillende events en demo’s en kun je diverse video’s, webinars, gastcolleges, whitepapers en lesmateriaal downloaden. Samen ontdekken we het beroepsonderwijs van morgen!

Noordhoff START wordt inhoudelijk door zowel auteurs, sprekers als door docenten en professionals gevuld. Wil je een bijdrage leveren aan Noordhoff START? Geef je op!

Video afspelen

Noordhoff START

Virtual Classroom

Noordhoff heeft speciaal voor beroepsonderwijs in het centrum van Utrecht een experimentele virtuele collegezaal ontwikkeld. Altijd al willen weten hoe het is om college te geven vanuit een virtual classroom, voorzien van allerhande tools om de ‘fysieke collegebeleving’ zoveel mogelijk te benaderen? Of lijkt het je leuk om een keynote, college of webinar van een andere spreker bij te wonen? START met het ontdekken van de Noordhoff Virtual Classroom! Neem online deel aan één van de events of bezoek de locatie en ervaar hoe het is om les te geven in de collegezaal van de toekomst!

0 +

auteurs en sprekers

0 +

gebruikers

0 +

kennisbank items

0 +

online events

Aanmelden

Zelf gastcollege geven

Alles weten over adaptief leren?

Lees en leer over wat het precies is, hoe je het in kunt zetten in je les en wat de voor- en nadelen zijn op deze thema-pagina.