Over Noordhoff START

Noordhoff START is hét initiatief om samen met de docent en professionals vorm te geven aan het onderwijs van morgen. Met Noordhoff START kun je informatie en inspiratie opdoen over verschillende thema’s die een belangrijke rol spelen in het beroepsonderwijs, zoals de aansluiting op de arbeidsmarkt, innovatief lesgeven, school van de toekomst en onderwijsvaardigheden. Via Noordhoff START krijg je toegang tot interessante artikelen, verschillende events en demo’s en kun je diverse video’s, webinars, gastcolleges, whitepapers en lesmateriaal downloaden. Samen ontdekken we het onderwijs van morgen!

Bijdrages aan Noordhoff START worden gedaan door experts op het gebied van onderwijs. Zij zijn auteur, spreker, docent en/of professional. Wil je een bijdrage leveren aan Noordhoff START? Laat het ons weten via start@noordhoff.nl.

Video afspelen

Noordhoff START

Virtual Classroom

Noordhoff heeft in het centrum van Utrecht een experimentele virtuele collegezaal ontwikkeld. Heb je altijd al willen weten hoe het is om college te geven vanuit een virtual classroom, voorzien van allerhande tools om de ‘fysieke collegebeleving’ zoveel mogelijk te benaderen? Of lijkt het je leuk om een keynote, college of webinar van een andere spreker bij te wonen? START met het ontdekken van de Noordhoff Virtual Classroom! Neem online deel aan één van de events of bezoek de locatie en ervaar hoe het is om les te geven in de collegezaal van de toekomst!

auteurs en sprekers

0 +
0 +

gebruikers

0 +

kennisbank items

0 +

online events

Aanmelden

Zelf gastcollege geven

Zoek