Hi MBO-docent!

Hebben wij
een match?

Jij wilt een goede basis leggen voor je studenten. Benieuwd hoe onze methodes daarbij kunnen helpen? Beantwoord 6 korte vragen en ontdek onze match!

Doe de test

Mbo-methodes voor jongvolwassenen

Even voorstellen.

Hebben we een match?

Hoe geef je het liefste les?

Hebben we een match?

Hoe ziet jouw ideale leerroute eruit?

Hebben we een match?

Je studenten lezen een gesprek tussen twee vrienden. Welke tekst lezen ze het liefst?

Hebben we een match?

Hoe start jij je schooljaar het liefste?

Hebben we een match?

Vind jij het belangrijk dat de methode een goede prijs heeft?

Vraag 1/6

Wij kennen jouw student

Geef je studenten een goede basis met de mbo-methodes van Noordhoff. Onze generieke methodes zijn duidelijk en persoonlijk, voor iedere student. Voor de technicus en de creatieveling. Voor de zorgverlener en de ondernemer. Voor wie al bijna klaar is voor het examen én voor wie extra oefening en aandacht nodig heeft. Omdat een goede basis iedere student straks verder brengt.

Over de mbo-lesmethodes

Noordhoff ontwikkelt lesmethodes voor mbo Nederlands, Engels, Rekenen en Burgerschap. Altijd met een duidelijke structuur en een stevige didactiek. Digitaal, uit een boek, of beide. Met persoonlijke leerroutes voor iedere student. En alle ruimte voor docenten om hun tijd en aandacht slimmer te besteden. Voor helder leren vandaag en een goede basis voor morgen.

Onze beloftes

Altijd het beste voor jou & je student

Heldere structuur

Onze methodes hebben een duidelijke structuur. En een krachtige didactiek van leren, oefenen en toetsen. De lesstof sluit aan op de belevingswereld van studenten. Dankzij de doorlopende leerlijn met de meest gebruikte methodes uit het voortgezet onderwijs, is de overstap naar mbo makkelijker. Zo maken we onze methodes helder, voor student én docent.

Persoonlijke leerroutes

Maak leren persoonlijk met onze leerroutes op maat. Kies een verkorte route voor snelle studenten. En gebruik extra opdrachten voor studenten die meer hulp nodig hebben. De methodes helpen om beter te differentiëren, zodat iedere student klaar is voor het examen.

Digitaal, boek of beide

Bepaal zelf hoe je wil werken: digitaal, uit een boek of met een combinatie van beide. Ontdek wat werkt, voor jou én je studenten. Met onze methodes heb je alle ruimte om je eigen programma samen te stellen. En er zijn extra online mogelijkheden, zoals digitaal oefenen en toetsen. Inclusief helder inzicht in de voortgang van je studenten.

Alle service om direct te starten

Beginnen met een methode was nog nooit zo makkelijk, dankzij onze overstapservice. Met een persoonlijke coach, technische check en gratis training voor docenten kun je zorgeloos aan de slag. Zo weet je zeker dat alles vóór het nieuwe schooljaar geregeld is.

De scherpste prijs

Noordhoff ontwikkelt complete en hoogwaardige methodes, tegen de beste prijs in de markt. Omdat goed onderwijs betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Contact opnemen.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Uw bericht is verstuurd, we nemen spoedig contact met u op.

Voorwaarden

Noordhoff Uitgevers B.V. (hierna: ‘Noordhoff’) is een besloten vennootschap, gevestigd aan het Winschoterdiep 70a, (9723 AB) te Groningen (Nederland). Noordhoff is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 02031391 en heeft btw-nummer NL 0013.59.435.B01. Op de website Mijn Noordhoff leest u hoe u contact met ons kunt opnemen.

Gebruikersvoorwaarden website

Op het gebruik van deze website van Noordhoff zijn daarnaast onderstaande voorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken, geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Noordhoff is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van (1) onjuiste of onvolledige informatie op deze website, (2) het gebruik van deze website of (3) links naar derden.

Deze website bevat informatie die is beschermd op grond van auteursrecht en/of merkenrecht. Als u gebruik wilt maken van deze informatie dient u vooraf schriftelijke toestemming te verkrijgen van Noordhoff.

Met het gebruik van deze website worden er cookies geplaatst. Meer over privacy en cookies leest u hier.

Algemene voorwaarden

Op elk aanbod en iedere offerte en overeenkomst tussen Noordhoff en (particuliere en zakelijke) afnemers zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij hiervan uitdrukkelijk schriftelijk wordt afgeweken.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Onze algemene voorwaarden bevatten informatie voor consumenten betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht bij gebruik van onze webshop.

Licentievoorwaarden digitale leermiddelen

Op de beschikbaarstelling, toegang en het gebruik van digitale producten van Noordhoff zijn de ‘Algemene licentievoorwaarden Digitale Producten’ van toepassing. Hierin is informatie opgenomen over onder meer de (minimum)duur van de overeenkomst, de functionaliteit, veiligheid en relevante interoperabiliteit van het digitale product.

Download de Algemene Licentievoorwaarden Digitale Producten voor gebruik door Consumenten

Download de Algemene Licentievoorwaarden Digitale Producten voor gebruik door Organisaties

Wist je dat.

Je de hoogste betrokkenheid bereikt met een blended lesmethode? Dan geef je klassikaal les met boeken én een digitale leeromgeving.

Uit een studie van het ‘Centre for Digital Education’ bleek dat 73% van de docenten meer betrokkenheid ervoer nadat ze blended learning toepasten.

Wist je dat.

Studenten zich het liefst op eigen tempo ontwikkelen? Met aanpasbare leerroutes stem je de leerroute af op iemands persoonlijke niveau en leerdoelen.

Wist je dat.

Studenten zich meer betrokken voelen als ze zich herkennen in de materie? Als de methode aansluit op hun leefwereld, dan zijn ze gemotiveerder en leren ze sneller.

Wist je dat.

Er in schooljaar 2017/2018 veel opstartproblemen waren? Mbo-klassen startten te laat omdat ze geen toegang hadden tot digitale leermiddelen. Dit soort storingen hebben veel impact. Als je alles zelf regelt, moet je soms weken wachten op een oplossing. Met een overstapservice ben je op tijd klaar.

Wist je dat.

Wist je dat goed onderwijs helemaal niet duur hoeft te zijn? Als je de juiste methode kiest, kan elke student het betalen. Zonder dat je leskwaliteit achteruit gaat.