02/03/2021

oktober
02

Ontdek NU Nederlands

15:30 
- 16:30
Online
MBO docenten

Met de mbo-lesmethoden van Noordhoff – Nederlands, Engels, Rekenen en Burgerschap – geef je iedere student een goede basis. Altijd met een heldere structuur en een krachtige didactiek. Digitaal, uit een boek of beide. Met opdrachten en teksten die aansluiten bij de belevingswereld en het toekomstig beroep van de student, neemt NU Nederlands de student serieus.

Tijdens deze demo laten we de ins en outs zien van NU Nederlands. Ontdek onder andere gepersonaliseerd leren, de examentrainer en een gedetailleerd overzicht van de student- en klassenresultaten.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Accountmanager mbo

Schrijf je in voor dit event

Inschrijving sluit op: 02/03/2021

Open

Heb je vragen over de Virtual Classroom?

Stuur ons een bericht via het contactformulier

Agenda Virtual Classroom

Toon events voor:

09/03/2021

oktober
02

Ontdek NU Rekenen

Online

MBO

Tijdens deze demo laten we de ins en outs zien van NU Rekenen. Als docent bepaal jij de mate van differentiatie en routes in het leerproces. Ontdek onder andere gepersonaliseerd leren, uitleg met zo’n 350 videoanimaties en een gedetailleerd overzicht van de student- en klassenresultaten.

09/03/2021

oktober
02

Rekenpanel – NU Rekenen mbo

Online

MBO

Vanaf 2022 gelden er nieuwe rekeneisen binnen het mbo. Studenten die vanaf augustus 2022 starten met een mbo-opleiding moeten examen doen in rekenen.

11/03/2021

oktober
02

Ontdek NU Nederlands

Online

MBO

Tijdens deze demo laten we de ins en outs zien van NU Nederlands. Ontdek onder andere gepersonaliseerd leren, de examentrainer en een gedetailleerd overzicht van de student- en klassenresultaten.

11/03/2021

oktober
02

Demo Day | Studiemeister

Online

MBO & HO

Studiemeister is een nieuw initiatief van Noordhoff voor Hoger Onderwijs en biedt een docent de mogelijkheid zijn les volledig op maat te maken.

12/02/2021

Online

MBO

16/02/2021

Online

HO

16/02/2021

Online

HO

17/02/2021

Online

MBO & HO

VOORWAARDEN

Noordhoff Uitgevers B.V. (hierna: ‘Noordhoff’) is een besloten vennootschap, gevestigd aan het Winschoterdiep 70a, (9723 AB) te Groningen (Nederland). Noordhoff is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 02031391 en heeft btw-nummer NL 0013.59.435.B01. Op de website Mijn Noordhoff leest u hoe u contact met ons kunt opnemen.

Gebruikersvoorwaarden website

Op het gebruik van deze website van Noordhoff zijn daarnaast onderstaande voorwaarden van toepassing. Door deze website te bezoeken, geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Aan deze informatie kunt u geen rechten ontlenen. Noordhoff is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van (1) onjuiste of onvolledige informatie op deze website, (2) het gebruik van deze website of (3) links naar derden.

Deze website bevat informatie die is beschermd op grond van auteursrecht en/of merkenrecht. Als u gebruik wilt maken van deze informatie dient u vooraf schriftelijke toestemming te verkrijgen van Noordhoff.

Met het gebruik van deze website worden er cookies geplaatst. Meer over privacy en cookies leest u hier.

Algemene voorwaarden

Op elk aanbod en iedere offerte en overeenkomst tussen Noordhoff en (particuliere en zakelijke) afnemers zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij hiervan uitdrukkelijk schriftelijk wordt afgeweken.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden. De voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Onze algemene voorwaarden bevatten informatie voor consumenten betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht bij gebruik van onze webshop.

Licentievoorwaarden digitale leermiddelen

Op de beschikbaarstelling, toegang en het gebruik van digitale producten van Noordhoff zijn de ‘Algemene licentievoorwaarden Digitale Producten’ van toepassing. Hierin is informatie opgenomen over onder meer de (minimum)duur van de overeenkomst, de functionaliteit, veiligheid en relevante interoperabiliteit van het digitale product.

Download de Algemene Licentievoorwaarden Digitale Producten voor gebruik door Consumenten

Download de Algemene Licentievoorwaarden Digitale Producten voor gebruik door Organisaties

Commerciële voorwaarden 

Wanneer je je opgeeft voor een event worden je persoonsgegevens binnen Noordhoff bv gebruikt voor marketing- en sales doeleinden. Het gaat hierbij altijd om doeleinden die betrekking hebben op beroepsonderwijs gerelateerde productinformatie, aanbiedingen en uitnodigingen. Zowel via e-mail als telefoon kan er contact worden opgenomen. Toestemming hiervoor kan te allen tijde kan worden ingetrokken.